Uw bijdrage

Er zijn vele soorten hoogbegaafden. Arm en rijk, met een grote kennissenkring of ‘slechts’ één vriend, met leuk werk of het leven uitzittend. Daarom heb ik een grote variëteit aan bijdragen hier onder woorden gebracht. Kies één of meer manieren uit en help daarmee ‘t Peerhoes van de grond te komen. Mijn dank is groot en ook die van de vele enthousiaste hoogbegaafden die nu al hun naam op de site hebben geplaatst of hun enthousiasme op een andere manier naar voren gebracht.

Je naam plaatsen

Plaats ook je naam op deze website en help zo de beslissing te beïnvloeden of we door kunnen gaan met ‘t Peerhoes of dat de tijd er nog niet rijp voor is. Wil je niet gevonden kunnen worden via de zoekmachines dan kan ik je naam op een afbeelding plaatsen zodat zij het niet kunnen zien.

Ambassadeur

Iedereen kan ambassadeur worden van ‘t Peerhoes. Daar hoef je zelfs niet hoogbegaafd voor te zijn. De belangrijkste taak van een ambassadeur is het actief  ter sprake brengen van ‘t Peerhoes. Dit kan via de sociale media, via de eigen website(s)(wordt Linkpartner!), dit kan via de vereniging waar je lid van bent en je kunt het ter sprake brengen als je vrienden of kennissen ontmoet. Het is handig om eerst even de website door te nemen want dan heb je meer antwoorden maar je kunt ze ook direct doorverwijzen naar deze site of naar mij.

– Financiële hulp –

Crowdfunding
Zoals de meesten wel weten moet er eerst geïnvesteerd worden in een bedrijf. Zo ook in ‘t Peerhoes. Helaas staan de banken niet in de rij voor kredieten en moet ik dus zelf het eerste deel bijeen vergaren. Dit kan heel goed via crowdfunding waarbij de doelgroep, 333.000 mensen, zoveel als mogelijk, ieder een tientje investeert. Het kost elk persoon weinig maar door de aantallen loopt het totaalbedrag mooi op.

Doneren = investeren
Alleen maar doneren is niet leuk, vind ik. Dus doen we het anders. Iedereen kan mee-investeren in ‘t Peerhoes. Bij investeren geeft je geld aan een bedrijf en je mag er op rekenen dat je als dank meer terug krijgt na verloop van tijd. Omdat we de drempel zo laag mogelijk willen houden bieden we de volgende mogelijkheden aan:

* Je kunt een bedrag tussen de 5,- en 100,- investeren en je krijgt daar, na de feestelijke opening een tegoedbon voor met een waarde van 150% van het donatiebedrag(max. 150,-). Geef je een tientje dan krijg je na de feestelijke opening een tegoedbon van 15,- voor terug. Het maakt niet uit hoe je doneert, via crowdfunding, via overschrijving of via overhandiging. Zolang het op naam is kan ik t.z.t. een tegoedbon afgeven. *1 (actie tegoedbon loopt tot 1-10-2012)

* Mensen met meer geld, kunnen mee-investeren vanaf 5.000,- tot en met 20.000,-. Daarvoor krijg je een aantal jaren gratis Peerhoes-gebruik. Voorwaarden zijn normaal gebruik van een Peerhoes(ongeveer 1 bezoek per week) en enkel wat de investeerder zelf verbruikt. Bij 5.000,- krijgt u 5 jaar een VIPP-behandeling (Very Important Peerhoes Person). Het vruchtgebruik van deze investering kan ook doorgegeven worden aan een ander persoon. U kunt het als een  kado geven aan iemand die u het gunt. Dit gratis gebruik geldt voor alle Peerhoezen die in bedrijf zijn of komen tijdens de VIPP-periode. *1

* U wilt graag investeren in het Peerhoes-project maar bovenstaande arrangementen halen u niet over de brug? Dan wil ik u verzoeken met mij contact op te nemen zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.  

Hoe maak ik geld over?
Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden. Via 4just1.com/project/171 kun je met naam of anoniem het gewenste bedrag overmaken via creditkaart of Ideal. Via deze link gaat het mobiel wel beter. Het werkt makkelijk en is betrouwbaar. Je kunt ook het gewenste bedrag overmaken op  ING rek.nr. 75.64.62.045 (IBAN: NL40INGB0756462045  BIC: INGBNL2A)  t.n.v. W. Wind. En je kunt een gevulde envelop achterlaten op ‘t Peerhoes, eventueel met naam.

*1 Zekerheden
Tot we het gebouw niet meer mogen of kunnen gebruiken ga ik het binnengekomen geld niet benutten. Na een goed verloop van de doorstart wordt er pas geïnvesteerd en daarvoor is dan het geld nodig. Is de beslissing toch “we stoppen”, dan stort ik 80% van elke donatie/investering terug met een welgemeend “dank je wel!” en dan is dit project voorlopig rijp voor de koelkast.

NIEUW: van 14-12 tot 31-12 krijgt u 100% van uw donatie terug als er per 1-1-2013 geen 1500 donateurs zijn! Dus stort een tientje, wordt donateur en help ‘t Peerhoes over de streep!