In gesprek over communicatie met anders begaafden in ’t Peerhoes!

Hé jij daar, ben je  er al geweest,  in ’t Peerhoes? Niet?!  Ja ja, ik weet het wel, het is nu alleen nog een gebouw, maar wel een gebouw met veel potentie! Ik ben er afgelopen week geweest en het  is nu al tof om daar andere hoogbegaafden te ontmoeten, dus kom ook kijken, laat je inspireren en praat mee!

Over praten gesproken: zaterdagavond 22 september om 19.00 uur praten we over “communiceren met anders begaafden”.  Een thema wat ons allen raakt en waar we, meestal alle dagen, mee te maken hebben; wat frustraties en vreugde geeft, wat verwijderen en verbinden kan en nog zoveel meer…  We gaan er niet alleen “over” praten, we gaan ook “doen” en het  zou maar zo kunnen gebeuren, dat we het eens anders gaan doen als anders.

Waarom organiseer ik dit gesprek? Welnu, ten eerste: ik wil jullie graag laten ervaren wat het Peerhoes in de toekomst o.a. voor ons zou kunnen gaan betekenen. Ten tweede:  je kunt het ook zelf zien als je komt. Ten derde:  ’t Peerhoes heeft onze, dus ook jouw steun nodig om van de grond te komen, op dit moment voornamelijk financieel.  Wordt er entree gevraagd? Nee dat niet, maar een donatie wordt uiteraard zeer op prijs gesteld, zie daarvoor de mogelijkheden op de site.

Last but not least;  ik heb 17 jaar gewerkt in de psychosociale en fysieke hulpverlening. Daarin heb ik geleerd om te communiceren met mensen van allerlei leeftijden met een grote diversiteit aan intelligentie en uit zo ongeveer alle sociale lagen van de bevolking en vanuit die ervaring wil ik graag met elkaar bespreken waar er mogelijkheden liggen.  Deze avond “doneer ik mijzelf”, misschien in de toekomst iets voor jou?

O ja, mochten jullie helemaal geen zin hebben om mee te praten of te doen of je wordt het halverwege zat, geen enkel probleem. Er zijn deze middag en avond ook spelletjes te doen en er is ook letterlijk ruimte genoeg om gewoon elkaar te ontmoeten.

Graag aanmelden voor de workshop “In  gesprek over communicatie met anders begaafden” via: weations@hotmail.com

Van harte welkom, we kijken naar je uit!

Willemien