Zoeken, zoeken, zoeken..

Het is 2013, ‘t Peerhoes is op slot. In de koelkast wellicht wordt het een vriezer. Ik ga praten met wat investeerders. Ken jij nog investeerders? Help dan mee en zorg dat ze op de hoogte zijn van dit project!

En ik heb de donaties via de giro al terugbetaald, nu nog de donateurs via 4just1.com. Ik hoop van hen een lijst te krijgen en anders moet het via de naam geregeld worden dat zij hun geld teug krijgen. Dat komt zeker wel goed maar als je niets hoort en toch gedoneerd hebt, laat het me dan even weten.

Voor mij blijft het concept actueel. De uitvoering heeft zo zijn eigen tijd en plaats. Zal dat 2013 zijn of bv. 2018? We gaan het zien.

3 gedachten over “Zoeken, zoeken, zoeken..”

  1. Een honk voor HB is hartstikke leuk, maar het moet ook onderhouden worden. Ik vrees dat er te weinig leden zijn, die dit pand continue draaiende willen houden, zowel financieel als ook qua vrijwilligerswerk.
    We zijn nu eenmaal geen lokale sociale gemeenschap, zoals een kerk dat is. We moeten van heinde en verre komen, ik uit Rotterdam bijvoorbeeld en daarom is zoiets 1 of 2x per jaar leuk om te bezoeken. Te weinig, om er substantieel support voor over te hebben. (Je kunt dan net zo goed 1 of 2x per jaar naar een andere regio voor de borrel bijvoorbeeld.) Gezien de spreiding van de leden over heel Nederland denk ik dat het idee niet rendabel te maken is.
    Het clubhuisconcept is goed, maar een compleet gebouw.. Zoiets kan alleen als Mensa Nederland in het midden van Nederland een pand huurt en iedereen een paar euro meer lidmaatschapgeld gaat betalen.. Zou wel mooi zijn trouwens, sterker nog: noodzakelijk!

    1. Ik wil overigens nog toevoegen, dat ik het wel mega cool vind dat Willem het heeft geprobeerd. Je kunt het idealistisch vinden of niet, feit is dat hij z’n initiatief daadwerkelijk heeft uitgerold. Dat op zich is al iets bijzonders. Want wie neemt er nu nog een initiatief vandaag de dag. Lekker thuis zitten en afwachten tot er vanzelf wat gebeurt kost toch veel minder moeite niet waar…
      Willem ik wens je, ondanks de moeilijke start, een dikke portie doorzettingsvermogen toe. Waar een wil is, is een weg. Als je het net zo graag wilt als adem halen onder water, dan komt er zeker te weten ergens een Peerhoeske te staan. Al is het maar een kleintje, of een digitale, of een weekendgelegenheid, om mee te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *