Een laatste oproep, de laatste kans!

Aan alles komt een eind. Ook aan de kans om met jouw tientje de kans te vergroten dat ‘t Peerhoes van de grond gaat komen. Het is als verkiezingen, jouw stem telt echt niet hoor. Maar als iedereen dat volgt is de democratie dood. Dus stort vandaag nog dat tientje, www.peerhoes.nl en geef ‘t Peerhoes haar kans op leven.

Mocht je je afvragen wat jij met ‘t Peerhoes zou moeten, dan is toch de kans groot dat je minder dan 10% interessant vindt. En zo hoort dat ook want de doelgroep is divers. Maar als je dat beetje geïnteresseerd bent in ‘t Peerhoes, is dat voldoende om van het voortbestaan zeker te zijn. Want anderen zijn weer geïnteresseerd in de andere kanten van ‘t Peerhoes. En je kunt hoogbegaafden verwijzen naar ‘t Peerhoes. Een plek zonder drempels, waar iedereen welkom is en verder kan komen dan alleen zitten in zijn of haar woning. Ongetwijfeld ken je wel zulke hoogbegaafden.

Daarnaast is het gebouw in Kesteren niet de enige plek, niet de enige optie. Met de investeerders wil ik overleggen waar we het beste kunnen starten. En die investeerders gaan we nu actief zoeken want jij kunt hierbij helpen. Stuur of mail deze brief naar iemand die je kent en misschien wil helpen. Maar je kunt ook diens naam en adres mailen naar mij of bel me op: 06-51645159. Dan regel ik het vanaf een @peerhoes.nl adres. Meer lezen.

We hebben nog een week voor de donaties weer terugbetaald worden. En we hebben een week waarin investeerders gaan kijken op de site. Maak het aantal donateurs met jouw tientje eentje hoger. Dan weet de investeerder dat er behoefte is aan ‘t Peerhoes en dat er een grote kans is op terugbetaling.

Begin januari komt de volgende nieuwsbrief. Hopelijk met goed nieuws want het is en blijft een prachtig plan, ‘t Peerhoes!

Met vriendelijke groet, Willem Wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *