Doorstart voor ‘t Peerhoes te Kesteren

Er is interesse in ‘t Peerhoes en dat blijkt ook uit het feit dat er een open groep is ontstaan van mensen die de doorstart een boost gaan geven. Deze mensen gaan onderzoeken waar het eerst mis ging en ontplooit initiatieven rondom ‘t Peerhoes. Elke zaterdag vanaf 14:00 uur zal voortaan ‘t Peerhoes open zijn. Wil je meehelpen met de Groep? Mail dan naar Johan Frentz of bel hem: 06-22441936

De website blijft natuurlijk actief, plaats ook je naam er op, geef een reactie, doe een donatie of liever gezegd een kleine investering want als het niet lukt ben je maar 20% van je donatie kwijt maar als het wel lukt krijg je een tegoedbon van maar liefst 150% van je donatie, te besteden in ‘t Peerhoes. En het lukt als we samen een mooi openingsfeest kunnen gaan houden. Omdat we nog even doorgaan wil ik nog even wachten op de teruggave aan de donateurs.

Reden tot meer vreugde, naast het ontstaan van de Groep, is er ook in het aantal namen(210) op de site en het aantal (grote) organisaties(9). Dat groeit gestaag door. En er zijn toch al 58 donateurs, een mooi begin!

Eén ding wil ik nog wel vermelden. Er blijken veel mensen uit de doelgroep te zijn die er blijkbaar van uitgaan dat er maar 1 ding in ‘t Peerhoes georganiseerd kan worden.. Niets is minder het geval! Er kunnen er met gemak 10 activiteiten zijn, tegelijkertijd. Dus als je ‘t Peerhoes wilt bezoeken en er staat alleen een workshop of bespreking op de website, ga er gerust heen want ‘t Peerhoes is dan open. Voor spel, een praatje en zeker voor gezelligheid. Als de deur voor 1 ding open is dan is de deur ook open voor iedere andere bezoeker. Voel je welkom en weet dat je met een gerust hart iets anders kunt doen in ‘t Peerhoes!

Waar het om blijft gaan is het áántal donateurs. Niet zozeer voor het geld dat daarmee opgebracht wordt. Dat aantal kan werken als een hefboom en hoe meer donateurs, hoe groter de hefboom kan worden voor het vinden van een minimaal startkapitaal. Wordt dus donateur en bouw mee aan ‘t Peerhoes!

Ik ben nu al meer dan 8 jaar bezig met ‘t Peerhoes en ik zal niet stoppen. Als het nog tien jaar moet duren dan zij dat zo. Maar eens zal ‘t Peerhoes verrijzen.