De Vrienden van ‘t Peerhoes

Beste mensen,

nu de doorstart van ‘t Peerhoes een feit is, wil ik jullie namens de Vrienden van ‘t Peerhoes oproepen om een activiteit te komen verzorgen in ‘t Peerhoes.

Elke zaterdag is het geopend van 14.00-23.00 uur.

De activiteiten kunnen variëren van lezing, workshop, kennismakingspraatje, doe-activiteit: Schaken (les/toernooi), filosofie, percussie, schrijven, sprookjes, coaching, spellen doen, Human Design, exposeren, muziek, koor, reisverhalen, wetenschappelijk onderzoek, swingen, creatief, kinderactiviteiten, jongeren groepen, ondernemersborrel, beelddenken, familieopstellingen, wandelen en noem zo maar op…..

Ik hoop dat je jouw talent wilt komen delen.

Er is ruimte genoeg om meerdere activiteiten tegelijk en/ of opeenvolgend te laten plaatsvinden.

Laten we allemaal iets van ons zelf laten zien en daarmee de mogelijkheden benutten van ‘t Peerhoes, op deze unieke locatie in Kesteren.

Delen en beleven.

Dus ook als je mensen in je eigen kring kent die hun talent willen delen, neem allen contact op met Ingrid Teulings, ingridteulings@peerhoes.nl zodat het ingepland kan worden.

Ons doel is nu nl. om mensen in ‘t Peerhoes te laten komen en te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is. Dan kan het draagvlak vergroot worden om ‘t Peerhoes verder van de grond te krijgen !

Op de website wordt aangekondigd welke activiteiten wanneer gehouden worden!

We hopen op vele reacties !

met vriendelijke groet,

namens de Vrienden van ‘t Peerhoes,

Ingrid Teulings

2 gedachten over “De Vrienden van ‘t Peerhoes”

  1. Ik was in juni bij de eerste open dag aanwezig en Willen kende ik al wat langer, ook al vanwege zijn verblijf in ons tuinhuis. Door omstandigheden heb ik niet eerder weer contact kunnen opnemen. Ik wil zeker weer eens langs komen en waar mogelijk mijn bijdrage leveren, ook waar het gaat om aanschrijven van fondsen wat ik eigenlijk beloofd had. Maar weer zeker welkom op mijn weblog zodat U eens met mijn ervaring op dit onderwerp kennis kunt maken.

    Met welgemeende Brabantse groet,
    Geert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *