De sprint naar de finish!

We gaan nog een sprintje trekken tot oudjaar. Daar is de finish en we moeten daaroverheen met 1500 donateurs.. Of investeerders..

‘t Peerhoes krijgt al van allerlei kanten hulp en aanbiedingen. Zo zijn er al 6 gegadigden voor de beheerdersvacature, een architect wil helpen met de indeling, een andere wil helpen met internet en WiFi. En er zijn veel mensen die mee willen helpen met schoonmaken en schilderen. En aanbiedingen voor een piano, tafels en stoelen, fietsen, banken en zo wat meer. Maar die hulp helpt pas als ‘t Peerhoes een redelijke keuken kan plaatsen met inhoud, een bar kan vullen met diverse spullen, het gebouw wat kan aankleden en een start kan maken met het voldoen aan haar verplichtingen zoals energie- en huur-kosten. En daarvoor is het geld nodig van donateurs en investeerders.

Deze sprint voor 1440 donateurs krijgt eigen regels. Elke donateur die tussen 15-12 en 31-12 geld stort, krijgt 100% terug begin januari als we niet genoeg donaties binnen krijgen. Geen cent wordt daarvan gebruikt. Dus om in de Kerstgedachte te blijven: doneer een tientje op www.4just1.com/project/171 en help zo ‘t Peerhoes over de finish! En lukt dat niet dan heb je je geld direct weer terug!

Wil je eerst kijken waaraan je wat geeft? Kom dan op een zaterdag-middag of -avond eens langs in Kesteren. Laat je helemaal voorlichten en stel je vragen zodat wij die kunnen beantwoorden. Maar je kunt mij ook bellen of mailen. De gegevens vind je onder ‘contact‘.